حریم خصوصی

اطلاعات مالی شما فقط برای ارائه‌ی سرویس نگهداری می‌شود و در اختیار شخص ثالث قرار نمی‌گیرد. همه‌ی ارتباطات با سرور رمزنگاری‌شده است و نسخه‌های پشتیبان نیز به‌صورت رمزنگاری‌شده ذخیره می‌شوند. با حذف حساب کاربری، اطلاعات شما ظرف ۳۰ روز به‌طور کامل پاک می‌شود.